Over ons

Over ons

Maak kennis met het team!

Behandelingen

OVER ONS

Welkom bij kapsalon Hairtrend

De kapper uit Hillegom

Modern, gastvrij, vernieuwend en ontspanning. Dat zijn onze kernwaarden. Bij ons draait het om jou en jouw wensen. We luisteren aandachtig naar wat je wilt en leggen je graag in de watten. Zelfs het wachten bij ons aan de wachttafel is een feestje. Een lekkere cappuccino, een verse muntthee en zelfs nagellak om alvast je nagels te lakken. Héérlijk! Vervolgens beginnen we iedere behandeling met een uitgebreide wasmassage waardoor je helemaal tot rust komt.

Deskundig advies

Een van onze topstylisten luistert aandachtig naar je (haar)wensen. We geven jou deskundig advies aan de hand van jouw gezichtsvorm, huids- en oogkleur. Het is daarbij ook belangrijk om aandacht te besteden aan jouw dagelijkse werkzaamheden, zodat we zeker weten dat het matcht met wie jij als persoon bent.

Welkom in de salon van Hairtrend

Onze specialiteiten

In onze salon in Hillegom hebben we de specialiteiten: knippen, kleuren, hairweaves en wenkbrauwen. Wij werken volgens de nieuwste knip- en kleurtechnieken. We vinden het belangrijk dat onze stylisten op de hoogte zijn van de laatste haartrends, zowel op het gebied van knippen als kleuren. We gaan daarom regelmatig naar trainingsavonden en cursussen. Iedere maand organiseren we een interne trainingsavond om elkaar op de hoogte te brengen van de laatste trends. Ben je benieuwd naar wat we zoal doen? Kijk eens op onze Facebook of op Instagram. Hier zie je regelmatig ons portfolio voorbijkomen.

Persoonlijke aandacht

Er wordt bij ons gekleurd aan de speciale kleurtafel. Je krijgt veel persoonlijke aandacht en in overleg met jou brengen we je haar in elk gewenst model. Goed luisteren naar jou is bij ons van groot belang. Ook denken wij graag met je mee over nieuwe ideeën. Iedere styliste houdt een Pinterest bord bij op ons Pinterest kanaal. Zo kan je goed van tevoren bepalen door wie je het liefst geknipt wilt worden en welke stijl je het beste bij jou vindt passen.

Hairweave-techniek

Wij maken gebruik van de revolutionaire Hairweave-techniek. De inzetrand is flinterdun, waardoor je niet ziet dat je hairweaves in je haar ingezet hebt. Het resultaat is een onzichtbare en natuurlijke look. Heb je verschillende kleuren in je haar? Geen probleem! Dan passen wij de kleur aan op je eigen haarkleur. Er wordt geen gebruik gemaakt van chemische middelen. Hierdoor is het dus absoluut veilig en niet schadelijk voor het eigen haar.


ONS TEAM

Met ons team van haarstylisten staan we altijd voor je klaar. Onze stylisten zijn als geen ander op de hoogte van de laatste trends en gaan daarom regelmatig naar trainingen en cursussen toe. Wil je ons beter leren kennen?

Ellen

Werkt dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Barbara

Werkt dinsdag, woensdag ,vrijdag en zaterdag

Britt

Werkt alle dagen

Alissa

Werkt woensdag t/m zaterdag

Amber

Werkt alle dagen


PRODUCTEN

In onze salon werken we alleen met hoogwaardige kwaliteit producten. We geloven dat we door gebruik te maken van deze uitstekende producten namelijk ook het beste resultaat kunnen behalen. In onze kapsalon gebruiken we voornamelijk producten van de merken Sebastian, Moroccanoil, Wella en Mediceuticals.

SEBASTIAN PROFESSIONAL

Sebastian Professional biedt allerlei verschillende haarproducten op gebied van reiniging en styling: voor ieder wat wils. Sebastian Professional is een kwalitatief merk dat altijd naar de nieuwste technieken kijkt en trends zet.

SYSTEM PROFESSIONAL

We combineren vernieuwende wetenschap met toewijding en kennis van zaken in het kappersvak en verleggen zo de grenzen op het gebied van schoonheid en kwaliteit van het haar. Omdat we van mening zijn dat jouw haar een levend deel van jou is, net zo uniek als je vingerafdruk, schrijven we een verzorgingssysteem voor dat op de specifieke energiebehoeften ervan is toegespitst

Mediceuticals

Mediceuticals biedt unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. De producten van Mediceuticals zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar.

MOROCCANOIL

De haarproducten van Moroccanoil bevatten arganolie. Dit is een merk voor verzorging en styling van het haar en voor ieder haartype. Het laat je haar glanzen!