Knippen


Knippen

Jouw haar laten knippen door één van onze stylisten bij Hairtrend is een feest. We nemen écht de tijd voor je. Samen kijken we naar je wensen en bespreken wat jij het liefste wilt. We adviseren je daarbij welk kapsel het beste past bij jouw gezichtsvorm en bij de natuurlijke val van jouw haar. We hebben de nieuwste glossy’s en uiteraard krijg je een lekker kopje koffie. Aan de hand van foto’s nemen we verschillende stijlen door waarvan we denken dat deze look goed zal staan bij je. Heb je zelf iets gezien wat je graag zou willen? Nóg beter, neem vooral de foto’s mee naar onze salon in Hillegom! Jouw haar is bij ons in goede handen. Voordat we jouw haar gaan knippen, geven we je eerst een uitgebreide wasmassage. Heerlijk! Zak lekker weg in een van de stoelen en geniet er van.

Vakkundige stylisten

Onze stylisten gaan regelmatig naar trainingen toe om op de hoogte te blijven van de allernieuwste trends en kniptechnieken. We maken gebruik van de verschillende kleurtechnieken van Wella en zorgen ervoor dat we up-to-date blijven. Wil je op de hoogte blijven van wat we zoal doen in de salon? Volg ons dan op social media en doe inspiratie op.PRIJSLIJST

DAMES

Wasmassage knippen drogen 40,00
Wasmassage knippen stijltang 45,00
Wasmassage knippen föhnen 52,50
Wasmassage knippen föhnen lang haar 60,00
Pony knippen   8,00

STYLEN

Wasmassage stylen 25,00
Wasmassage fohnen 34,00
Wasmassage watergolven 34,00
Invlechten v.a. 16,00
Opsteken v.a. 40,00

HEREN

Wasmassage knippen 32,50
Wasmassage knippen baard 39,00
Tondeuse 25,00
Min kleuring 27,50

KINDEREN

Knippen t/m 5 jaar 21,00
Knippen t/m 10 jaar 24,00
Knippen t/m 17 jaar 27,50
Meiden knippen t/m 21 jaar 33,00

Plan nu uw afspraak in!

Maak gerust een afspraak in onze salon voor een knipbeurt! We zien je graag.

Afpraak maken

PORTFOLIO

Bekijk hier een aantal van onze laatste haarcreaties die we gemaakt hebben. Jong en oud, blond of bruin. We doen het allemaal.