Kleuren


Haren kleuring

Onze stylisten zijn allemaal opgeleid om te kleuren volgens de nieuwste knip- en kleurtechnieken. Er wordt bij ons gekleurd aan de speciale kleurtafel. We vinden het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste kleurtrends en kleurtechnieken en volgen daarom maandelijks trainingen. Wil je eens iets nieuws proberen? Kijk gerust eens op onze Facebook of Instagram om te zien wat we allemaal uitvoeren in onze salon. Heb je zelf een idee op het oog? Neem het dan mee naar onze salon. Op ons Pinterest kanaal heeft iedere styliste haar eigen bord bijgehouden, zodat je goed kan bepalen wie het beste bij jouw persoonlijke stijl past.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht is erg belangrijk bij Hairtrend. Het draait om jou. Vanaf het moment dat jij door de deur binnenkomt tot het moment dat jij tevreden de deur uitloopt. Met de nadruk op het woord tevreden. In overleg met jou brengen we jouw haar in elk gewenst model. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en jouw eigen ideeën. We kijken naar jouw gezichtsvorm en de kleur van jouw huid en ogen en adviseren jou vervolgens.

Kom langs

Wil je ook in de watten gelegd worden? Vind je het belangrijk om deskundig advies te ontvangen voor een betaalbare prijs? Maak dan snel een afspraak en laat je verrassen.PRIJSLIJST

KLEUREN

Color Touch v.a. 47,50
Koleston perfect v.a. 50,00
Illumina color v.a. 50,00
Freehand techniek v.a. 85,00
Folie techniek v.a. 55,00

OLAPLEX

Herstelbehandeling v.a. 26,50

STYLEN

Wasmassage stylen 25,00
Wasmassage fohnen 34,00
Wasmassage watergolven 34,00
Invlechten v.a. 16,00
Opsteken v.a. 40,00

Plan nu uw afspraak in!

Maak gerust een afspraak in onze salon voor een knipbeurt! We zien je graag.

Afpraak maken

PORTFOLIO

Bekijk hier een aantal van onze laatste haarcreaties die we gemaakt hebben. Jong en oud, blond of bruin. We doen het allemaal.