Hairweaves


Hairweaves

Hairtrend maakt gebruik van de revolutionaire Hairweave-techniek. Bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van een inzetrand die flinterdun is. Dat resulteert in een natuurlijke look. De inzet is onzichtbaar en niemand zult zien dat je bij je volle bos haar gebruik maak van de hairweave-techniek. Overgewaaid uit Amerika en ontzettend populair. Heb je verschillende kleuren in je haar? Dat is geen enkel probleem. We passen de kleur van de hairweaves aan naderhand aan jouw eigen haarkleur. De overloop is daarom onzichtbaar, waardoor jouw prachtig volle bos haren er natuurlijk uitzien.

Werkwijze hairweaves hairextensions

Bij de inzet van deze hairweaves wordt geen gebruik gemaakt van chemische middelen, waardoor het onschadelijk is voor jouw haar. Bij het zetten van de hairweaves adviseren we je over de beste verzorging voor het langste resultaat. Kom gerust een keer vrijblijvend langs in onze salon en laat je adviseren over de meest ideale lengte.



PRIJSLIJST

HAIREXTENSIONS

Nieuwe set hairweaves v.a. 280,00
Ophalen hairweaves v.a. 39,00

STYLEN

Wasmassage stylen 25,00
Wasmassage fohnen 34,00
Wasmassage watergolven 34,00
Invlechten v.a. 16,00
Opsteken v.a. 40,00


Plan nu uw afspraak in!

Maak gerust een afspraak in onze salon voor een knipbeurt! We zien je graag.

Afspraak maken

PORTFOLIO

Bekijk hier een aantal van onze laatste haarcreaties die we gemaakt hebben. Jong en oud, blond of bruin. We doen het allemaal.